fredag den 21. januar 2011

Mellem sol og måne.

Dualistiske tanke streger.

- Om sommeren længes vi efter den kølige natte brise efter en brænde varm dag.


- Om vinteren længtes vi efter solens varme stråler efter en kold nat.

- Det optimale er mellem dag og nat hvor vi ikke længtes efter noget eller er det?

- Er det ikke dejligt at mærke livet og have længsel efter noget bedrer, eller om vinteren, at drømme om sommeren, og om sommeren at drømme om vinteren.
At mærke forandringen på kroppen om efteråret, se naturen skifte farve. Mærke foråret spirer.
Til tider kan det være dejligt blot at føle herligheden i nuet.

- Naturen er en symbiose på livets gang. Det er op til os at leve i nuet og nyde det.
For før du får set dig om er du i livets vinter, uden rigtig at have oplevet forår, sommer og efteråret.

- Der er ting du ikke kan ændrer på, så som nat og dag. Men du kan ændrer dig selv til at nyde nuet og leve i det, frem for at længtes efter det der kommer eller er gået.

- Det der er gået kan du ikke ændre på, men det der kommer, kan du kun ændrer på i nuet, for hvis du venter vil det allerede være gået. Så mellem nat og dag er tid til ændring af de ting du vil ændrer, du kan ikke ændrer dagen eller natten der er gået. Så mellem nat og dag er tiden til ændring. Så dagen og natten kan nydes.
Hvis du glemmer dette bliver dag og nat til år. Og disse år kommer aldrig igen.
Dine børn, familie og venner forsvinder ud i tiden du har glemt fordi du ikke var der, du brugte din kostbare tid på at længtes, så du glemte at leve.
Så kom i gang med at leve, ændringernes tid er mellem nat og dag. Eller som en frimurer skal erfare ved indgangen til templet mellem J…. og B…. Stå ved dit ansvar, ellers ser du ikke noget, måske før det er forsendt.

- Hvis du vil ændrer noget for bestandig, skal det gøres ved sandheden, så du kan træde ind i lyset fra dagen uden løgn, Så kan du gå natten i møde uden frygt, for hvad du har gjort om dagen .

- Lykken er pagten mellem sol og måne.

- Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg om tempelridderne” der rejste til Jerusalem, for at finde og beskytte den hellige gral. De måtte sande i slutningen af deres rejse og søgen, at gralen ikke var i Jerusalem, men gemt i deres hjerter.”

- Er det ikke det samme der gør sig gældende med pagtens ark? Kunne det ikke være pagten mellem det dualistiske. At accepterer af jorden vi er kommet og til himmelen vi skal fare. Og pagten mellem disser er livet. Arken hvor i vi lever. Det må være op til dig kære læser at vurderer..........

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

hej kære. jeg syntes det er godt, og rigtigt,det at være nærværende nu. en klog mand sagde. gud hjælp mig til stille at finde mig i de ting jeg ikke kan forandre. mod at forandre de ting jeg kan.og visdomtil at forstå forskellen. kh mor

Anonym sagde ...

Wat een leuke post. Ik hou echt van het lezen van deze soorten of artikelen. Ik kan niet wachten om te zien wat anderen te zeggen hebben.

F.Krogh sagde ...

veel dank. kun je begrijpen wat ik schrijf?